Gör din Detox för håret inför sommaren

kategori:

Produkter

För att ge ditt hår en riktig boost inför den skarpa solen och se till att verkligen vårda ditt hår med kärlek och fukt, rekommenderar vi att göra en redig detox. Hur gör man då?

Det första man vill göra är att djuprengöra håret ordentligt, och till detta jobbar vi gärna med Hårologis Deep Cleansing Shampoo. Denna hjälper till att avlägsna beläggningar och rester från stylingprodukter och missfärgningar, rengör gärna två gånger och låt den sitta i en stund för en ordentlig kur. Det här shampoot är också anpassat för att man ska följa upp med en produkt som heter Multitreat. Även denna hjälper till att ta bort beläggningar och agerar som en inpackning. Den balanserar hårets PH och reder ut håret från trassel.

Eftersom den är extra snäll mot håret kan du med fördel använda Multitreat som ett lättare schampoo i dina längder vid behov, dock skummar den inte men är en fantastisk produkt som erbjuder mångfald.

Balsam ska du givetvis följa upp och avsluta med, vi rekommenderar Håroligis Hydrate Conditioner som ger håret en riktig fuktboost, speciellt för hår som är extra sprött. Den lämnar håret fantastiskt blankt och lättskött, vilket ger ett hälsosamt hår som håller länge.

Vill du öka kvalitén på ditt hår vill vi att du kikar lite extra på Håroligis Flexi Spray, Controller och Leave-In Cream. Controller erbjuder en vårdande silikonfri behandling som återbygger med hjälp av arganolja och ger skydd för yttre påfrestningar. Leave-In Cream är en lättare behandling som ger håret extra glans, form och skydd. Den passar alla typer av hår men ger tunt hår en fylligare känsla. Ingen av dessa produkterna ska sköljas ur. Flexi Spay återfuktar och stärker håret med hjälp av UV-skydd, den kan användas i både blött och torrt hår. Du kan med fördel använda Flexispray om du vaknar på morgonen och håret verkar lite torrt och bångstyrigt.

Hoppas dessa tipsen kan ge dig ett hår som är stärkt och redo för sommaren 2024!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

skicka

och håll koll på trender

join the club.

tack!!