Är du vår nya kollega?

kategori:

Övrigt

Vi söker dig som är utbildad frisör och vill hänga med oss på Salong FAB i Varberg. Du får mer än gärna ha erfarenhet som salongsansvarig men det är inget måste, det viktigaste är att du är hungrig på yrket och vill lära dig mer.

Här på FAB går vi ofta på kurser och föreläsningar för att hålla oss uppdaterade kring nya trender och tycker det är viktigt att boosta kreativiteten med jämna mellanrum. På vår salong har vi en alldeles egen fotograf och Social Media Manager dessutom, så vi kan erbjuda dig högkvalitativa bilder och rörligt material på det du skapar. Vi gillar att hålla oss aktiva och har fokus på att hålla en lösningsorienterad energi i vår salong – vi stöttar och hjälper varandra, men du behöver vara självständig och inte rädd för att ta egna initiativ.

Skicka ett mail till salong@fabvbg.se och berätta om hur du på bästa sätt kan bidra till viben på vår salong!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

skicka

och håll koll på trender

join the club.

tack!!