Tillåt mig presentera mig ordentligt

kategori:

Övrigt

Jag heter Olivia och ägare av salong FAB – jag har arbetat som frisör i 15+ år och har en lång erfarenhet av att lära ut kunskap till andra frisörer – jag välkomnar alltid elever/trainees in i min salong när möjlighet finns.

Jag älskar att driva andra, men framför allt driva mig själv. Min passion för hår grundar sig flera år bakåt i tiden när jag arbetade som anställd frisör på en salong i Göteborg. Till slut flyttade jag tillbaka till mina rötter, i ljuva Varberg, och startade en salong med buller och bång. FAB Fight & Beauty!

Jag har inga problem med att ta plats, jag är högenergisk och har alltid många järn i elden. Därför kom det kanske inte som en så stor överraskning när jag under 2 års tid arbetade fram det som är min lilla extra bebis; Sensory Value, som jag också jobbar parallellt med salongen FAB.

Jag är absolut ingenting utan mina härliga kollegor och anställda på FAB, tillsammans så är vi nyfikna på det mesta i hår-väg. Allt från färgtekniker och produkter, vi håller oss uppdaterade kring nuvarande och kommande trender, inte minst går vi på kontinuerliga kurser för att hålla uppe nyfikenheten och drivet att lära sig någonting nytt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

skicka

och håll koll på trender

join the club.

tack!!