Upptäck Vårt Borstsortiment: Din Nyckel Till Fantastiskt Hår

kategori:

Produkter

Hos FAB strävar vi alltid efter att ge våra kunder det bästa när det kommer till hårvård och styling. Därför är vi stolta över att presentera vårt sortiment av borstar som inte bara används på våra kunder i salongen, utan också finns till försäljning för att ta med hem och fortsätta vården mellan besöken.

  1. Nordic Bio brush: Denna borste är tillverkad av naturliga material och är perfekt för att skonsamt reda ut trassligt hår. Dess ergonomiska design gör att den ligger skönt i handen och ger en behaglig känsla vid användning.
  1. Boar Brush från hh simonsen: Med naturliga vildsvinsborst är denna borste idealisk för att fördela hårets naturliga oljor längs längderna, vilket ger ett silkesmjukt och glansigt resultat.
  1. Gloss Brush från hh simonsen: Denna borste är speciellt utformad för att ge håret en fantastisk glans och lyster. Med dess mjuka borst är den skonsam mot hårbotten samtidigt som den hjälper till att släta ut håret och minimera friss.
  1. Turn Brush Flex från hh simonsen: Den flexibla och roterande designen på denna borste gör det enkelt att styla och forma håret på olika sätt. Den är perfekt för att skapa volym och textur, och passar alla hårtyper.
  1. Long Hair Brush från Hårologi: Med sin unika design är denna borste perfekt för långt hår, vilket gör det enkelt att reda ut trassel och vårda längderna utan att slita på håret.

Oavsett vilken typ av hår du har eller vilken frisyr du strävar efter, har vi en borste som passar dig perfekt. Kom in till oss på FAB för att upptäcka vilken borste som blir din nya bästa vän för fantastiskt hår!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

skicka

och håll koll på trender

join the club.

tack!!