Topp 3 misstag i frisörbranchen

Topp 3 misstag i frisörbranchen

kategori:

Övrigt

❤️‍🔥 Se till att hålla dig uppdaterad, ha alltid en konsultation även med återkommande kunder. På så vis blir inte jobbet heller slentrian utan du håller din kreativitet vid liv. Vem vet, kanske vill din kund plötsligt göra en häftig make-over men hade inte kommit på tanken själv?

❤️‍🔥 Ordspråket att kunden alltid har rätt stämmer till viss del, men det handlar också om kommunikation med kunden och vad dennes förväntningar är på besöket. Man lämnar mindre utrymme för eventuella missförstånd och kan lättare förhålla sig till realistiska förväntningar

❤️‍🔥 Lita alltid på din egna förmåga och din profession som frisör, får du en avvikande känsla i magen medan du jobbar – lyssna på den! Det kan rädda både dig och din kund från en smärre eventuell katastrof.

All kärlek till er kreatörer där ute! 🌟

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

skicka

och håll koll på trender

join the club.

tack!!