Upptäck möjligheterna med Sensory Value

kategori:

Hårförlängning

En nyfiken själ med en passion för förändring, vår kund var redo att utforska det bästa inom hårförlängningar. Med en gedigen erfarenhet av olika extensions, visste hon exakt vad hon letade efter. Vår trainee Annie stod redo att guida henne genom processen, och tillsammans gav de henne den förvandling hon längtat efter.

Genom att använda vårt egna hår från Sensory Values och dess unika löshårsmetod tillsammans med Annies skickliga hand, satte vi kundens nya hår på plats. Vi tycker att håret ger en otroligt naturlig och sömlös look som fick vår kund att stråla! Men det var inte bara längden som förändrades – de fräscha nyanserna i färgerna av Sensory Value-håret gav henne en helt ny glöd.

Vi är så stolta över att ha varit en del av denna resa och fått se vår kund stråla av självförtroende med sitt nya fina hår. Tack för att du valde Sensory Value!

Vill du också uppleva den magiska känslan med vårt löshår? Kontakta oss idag för att boka din egna konsultation och vad vi kan göra för dig: 0340-77 02 10

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

skicka

och håll koll på trender

join the club.

tack!!