Hos Sensory Value erbjuder vi inte bara hårförlängningar, vi skapar hårmästerverk med attityd. Vårt mantra? Kaxig, modern och stolt unikt. Om du undrar hur vi ger håret personlighet, så ligger hemligheten i vår teknik – och vi är här för att avslöja delar av den (nåja, för den som blir medlem i vår lilla klubb i alla fall).

Du förstår, vi har något speciellt som skiljer oss från mängden. Våra hårförlängningar är inte i samma fack som de övriga som finns på marknaden idag. Sensory Value är som de coola kidsen på festen, de som stjäl uppmärksamheten utan ansträngning.Vi har ett fokus om att tillgodose likasinnade hårkreatörer, de som vågar utmana gränserna och normerna.
Om du är en frisör som inte bara stylar hår utan skapar konst, då är vi den perfekta matchen för dig. Våra förlängningar är designade för att hjälpa dig att släppa lös din kreativitet.

Nu kanske du tänker, kompromissar all denna kaxighet på kvalitet? Svaret: absolut inte. Vi tar kvalitet på allvar och är lika passionerade för att visa attityd. Våra hårförlängningar är inte bara en accessoar; de är en identitet, ett sätt att uttrycka sig själv, och de är gjorda för att hålla. Vi använder enbart det finaste, etiskt tillverkade hår som har bearbetats till perfektion. Det inkluderar kontinuerliga kontroller i vår lilla magi-fabrik, naturligtvis.

Kursutbud i TwinTape och TwinWeft

läs mer
skicka

boka din plats

Vi hör av oss inom 48 timmar, har du inte hört något kolla skräpkorgen eller maila
info@sensoryvalue.se
Tusen Tack!