Zen Hair – hårförlängning av kvalité

Zen hair extensions är ett märke som jag jobbat med i snart 8 år och tycker väldigt bra om deras kvalité. Nu har dom äntligen lanserat en ny metod som jag fick möjligheten att fick testa innan dem tog in det i Sverige. Metoden heter nano weft och är en super tunn weft som knappt känns i håret, med en kvalitet som absolut inte sviker. Dessutom känns håret inte tungt och upplevs mer lättskött vid tvätt och omsättningar. Efter att fått prova metoden blev jag helt såld och tog in en beställning direkt till salongen. Idag jobbar vi nästan dagligen med nano. Mina medarbetare på Salong FAB är minst lika imponerade som jag, men det som ger håret det bästa betyget är ändå våra kunder eftersom den faktiskt är efterfrågad hos oss.

Med tiden kom frågan från Zen hair och Edge cosmetics om jag var sugen på att utbilda andra frisörer i tekniken, och självklart tackade jag ja! Nu har jag varit på 2 dagars extensions utbildning i sthlm med den engelska utbildaren Simon, härlig english dialekt, Simon says, skojade vi med honom.

Under utbildningen fick jag en lättare uppfräschning av minnet och blev visad hur lätt och snabbt uppflyttningen sker och hur man kan mixa in olika nyanser. Målet med att arbeta med Zen hair är för att kunna erbjuda våra kunder på salongen olika längder och färger, så att vi lättare kan skräddarsy kundens hår efter sina egna önskemål på plats i stolen. Både vi och tidigare kunder kan vittna om att det är en klar fördel, speciellt när man blir lite impulsiv och vill ha långt eller tjockt hår helst igår..

På salongen erbjuder vi konsultationer på plats, så du kan titta in hos oss för att få en känsla kring hur håret ser ut på dig. Du får tid att känna och klämma, testa nyanser och ställa eventuella frågor.

Nu när jag alltså själv är kursledare för Zen hair och ser jag fram emot att få utbilda frisörer i Sverige med nano weft metoden. Första kurstillfället går av stapeln i Göteborg på Bellora hotell 21 feb 2023. Nästa tillfälle äger rum på Ystad Satsjöbad, mer info kring tid och datum återkommer jag med när det närmar sig.

Om du som utbildad frisör är intresserad utav weft metoden så haka på någon utav kurstillfällena – maila salongen eller ring så berättar jag mer!

Mail: salong@fabvbg.se
Telefonnummer: 0340- 77 02 10

Allt gott
/Olivia

Kommentarer +

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *